Солариуми

Солариуми

НачалоФирматаСолариумиКонсумативиMaspo-Dr.KernФактиСтудиоКонтакт

Maspo-Dr.Kern >> светотерапия >> Маspo

Maspo от Dr.Kern дава възможност Вашата кожа да почувства силата на светлината !

От слънцето човек получава светлина и топлина, енергия и храна.

Още в ранния стадий на своето развитие човекът е опознал целебната сила на слънчевите лъчи. Въздействието на слънчевата светлина има огромно значение за състоянието на тялото, централната нервна система и производството на хормони. От това зависят много жизнени процеси, например сън, храносмилане и обмяна на веществата в организма. Светлината влияе на нашите сили и концентрацията на ума. Ние просто сияем когато блесне слънцето.

Кожата - това е голям по площ орган на нашия организъм. Тя изпълнява много функции. Със своята еластичност тя обгражда вътрешния свят на нашия организъм и служи като защитна бариера за външния свят. Кожата представлява сетивен орган, участва в терморегулацията и имунната система и определя нашата външност. Тя се явява огледало на душата и често реагира на незначителни изменения на организма/ например хормонални изменения/ или на изменения на обкръжаващата среда/ напр. стрес/.

Съвременната светотерапия се явява изпитана, общопризната процедура за различни форми на лечение в дерматологията.

За да избегнете физическото и психическото неравновесие от недостиг на естествена дневна светлина, ние предлагаме апарати за терапия със светлина.

 

 

 

   Всички права запазени ® 2009